Handpakking of Shellac in Groningen

Het verzorgen van je handen is belangrijker dan je wellicht zal verwachten. De conditie van je handen hangt af van de verzorging die je ze geeft. De huid op de rug van je handen is zacht en dun en gaat vaak vroeg al rimpelen, dit terwijl de huid op de handpalm dik en vrij stug is.
Beauty Alive is hét adres in Groningen voor advies en behandelingen van uw handen.

Handpakking

Een verzorgende behandeling voor uw handen

Het remedie tegen droge huid op de handen. Tijdens deze behandeling worden de handen en onderarmen uitgebreid gescrubbed. Vervolgens worden uw handen behandeld met een voedende crème die de huid van de hand de voeding geeft die het nodig heeft.

Slechts €9,00Maak een afspraak

Shellac behandeling

Voor langdurig mooie gelakte nagels

Shellac is een hybride gel nagellak die wordt uitgehard met een UV-lamp. Het combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak. De lak blijft minimaal 2 weken en beschadigd minder snel.

Slechts €32,50Maak een afspraak

Waarom is handverzorging belangrijk?

De handpalm is stug vanwege het feit dat er geen talgklieren zitten in je handpalm, en er dus geen natuurlijk smering plaatsvind. De handpakkingen en manicure behandelingen bij Beauty Alive zijn het perfecte moment om stil te staan bij de staat van jou handen, en samen met de schoonheidsspecialiste te kijken of je handen in goed staat verkeren.

Een handpakking is het remedie tegen droge huid op de handen. Binnen deze behandeling worden de handen en onderarmen uitgebreid gescrubbed. Vervolgens worden je handen behandeld met een goed voedende crème die je handhuid de voeding geeft die het nodig heeft.

Handpakking op maat

De handpakking wordt speciaal afgestemd op jou huid om zo de gewenste voedingstoffen aan te brengen en het vochtgehalte op peil te krijgen. Tijdens de behandeling worden de handen lekker warm ingepakt en krijgen de stoffen 15 minuten de kans om goed in te werken op de huid.

Na afloop merk je dat de huid op je hand gladder en soepeler is en is vaak een verjongend effect zichtbaar. Een handpakking is goed te combineren met een andere behandeling van Beauty Alive en helpt je van je droge handen af.

schoonheidsbehandelingen beauty salon Groningen

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden professionele behandelingen en goed advies. Onze schoonheidsspecialiste stemt elke behandeling af op uw huid.

schoonheidsproducten beauty salon Groningen

Schoonheidsproducten

Wij werken met huidvriendelijke parafine-vrije producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Schoonheidssalon Groningen Centrum Beauty Alive

Schoonheidssalon

Bij ons bent u geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient. Optimaal ontspannen in een heerlijke omgeving.

Maak direct online een afspraak!