Massage in Groningen

Een massage brengt je weer in beweging en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je voelt je weer in balans, ontspannen, en energiek. Door een massage voelt u zich weer lekkerder in uw lichaam. U kunt bij Beauty Alive terecht voor een heerlijke gezichtsmassage. Helaas doen wij geen lichaamsmassages meer.

Gelaatsmassage

Alleen in combinatie met onze basis gezichtsbehandeling

Een gelaatsmassage is als een kadootje voor uw gezicht. Na een grondige reiniging volgt een ontspannende massage van uw schouders, nek en gezicht.

Slechts €9,50Maak een afspraak

Waarom een massage?

De massage wordt afgestemd op jouw behoeften, wensen en eventuele klachten. Behalve dat een massage gewoon lekker ontspannend is, kan deze ook nuttig zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals stress of spanningshoofdpijn, slapeloosheid en hoge bloeddruk.

Naast het verhelpen van verschillende lichamelijk klachten heeft een massage een positieve invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding.

Een opkikker voor je lichaam

De hoeveelheid endorfine en oxytocine in je lichaam zullen worden verhoogt, en er is een duidelijke stress verminderende werking. Daarnaast stimuleert een massage het geluksgevoel door het positief beïnvloeden van het aanmaken van de stoffen in je lichaam die hier verantwoordelijk voor zijn. Door regelmatige massages wordt ook het aantal bloedcellen in je lichaam verhoogt en dit verhoogt weer je immuunsysteem en weerstand.

Beauty Alive is hét adres in Groningen voor een heerlijke massage!

schoonheidsbehandelingen beauty salon Groningen

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden professionele behandelingen en goed advies. Onze schoonheidsspecialiste stemt elke behandeling af op uw huid.

schoonheidsproducten beauty salon Groningen

Schoonheidsproducten

Wij werken met huidvriendelijke parafine-vrije producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Schoonheidssalon Groningen Centrum Beauty Alive

Schoonheidssalon

Bij ons bent u geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient. Optimaal ontspannen in een heerlijke omgeving.

Maak direct online een afspraak!