Peeling & scrub behandeling in Groningen

Een peeling stimuleert de cel vernieuwing en zorgt dat dode huidcellen worden verwijdert. Naast de reinigende functie worden een groot aantal soorten peelingen gebruikt bij het aanpakken van een huidprobleem of huidconditie. Peelingen zijn vooral erg populair door de huid verjongende werking. Peelingen en scrubs zijn onderdeel van onze verschillende gezichtsbehandelingen.

Peeling behandeling

Onderdeel van onze gezichtsbehandelingen

Peeling is een behandeling waarbij op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd, waardoor oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpels, acné en littekens worden hierdoor minder zichtbaar. Ook werkt een peeling stimulerend op de levende cellagen van de huid en wordt het verouderingsproces tegengegaan.

Al vanaf €31,50Maak een afspraak

Gommage behandeling

Peeling behandeling voor schilferachtige of gevoelige huid

Een zachte en delicate peeling waarbij dode huidcellen van de huid worden gereinigd. Gommage komt van het franse woord lagomme, wat gelijk aan gummen in onze taal staat. De gommage behandeling kan als aanvulling op de extenso basis gezichtsbehandeling worden gekozen.

Vanaf €7,50Maak een afspraak

Wat is een peeling van de huid?

Bij een peeling worden fruitzuren gebruikt zoals bijvoorbeeld appelzuur, glycolzuur, melkzuur of salicylzuur. Elke type zuur heeft haar eigen werking en dus ook eigenschappen.

Peelingen zijn vooral erg populair door de huid verjongende werking. Deze werking wordt veroorzaakt doordat de cel vernieuwing gestimuleerd wordt en dode huidcellen worden verwijdert. Tijdens dit proces komt de jonge, nieuwe en mooiere huid tevoorschijn die erg glad aanvoelt. Een peeling of gommage zorgt er voornamelijk voor dat de huid egaler en fijner wordt mits je het op verantwoorde wijze uitvoert.

Bij het verzorgen van een peeling door uw schoonheidsspecialiste, zal deze er op toezien dat de pH waarde van de peeling geschikt is voor uw huidtype, om zo de kans op vervelling, roodhuid en irritatie te verminderen.

Verschillende soorten peeling behandelingen

Beauty Alive biedt diverse soorten peelingen en dit in de vorm van een scrub, een gommage of een lycing behandeling. Scrubben, gommage en lycing betekend allemaal hetzelfde maar verschilt lichtelijk qua proces. Het is simpelweg gezegd het verwijderen van dode huidcellen. 24 uur per dag worden er nieuwe huidcellen aangemaakt en worden de oude huidcellen verstoten.

Ook worden er extra huidcellen aangemaakt wanneer deze in aanraking komt met uv-straling of als reactie op bijvoorbeeld verwondingen. Wanneer je de huid niet goed scrubt wordt je huid wat grauw omdat deze verstikt wordt door de dode huidcellen die op het gezicht of lichaam blijven zitten.

Het is absoluut af te raden om de huid overmatig te Peelen met te sterke peelingen die een lage pH-waarde hebben. Het gevolg van overmatig Peelen wordt vooral zichtbaar aan uw huid op de lange termijn. Wanneer je huid er al mooi uitziet en goed schoon is, is het toepassen van een peeling met een lage pH-waarde zelfs af te raden.

schoonheidsbehandelingen beauty salon Groningen

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden professionele behandelingen en goed advies. Onze schoonheidsspecialiste stemt elke behandeling af op uw huid.

schoonheidsproducten beauty salon Groningen

Schoonheidsproducten

Wij werken met huidvriendelijke parafine-vrije producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Schoonheidssalon Groningen Centrum Beauty Alive

Schoonheidssalon

Bij ons bent u geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient. Optimaal ontspannen in een heerlijke omgeving.

Maak direct online een afspraak!