Wimpers verven in Groningen

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie in de oog regionen van uw gezicht. De ogen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken.

Wimpers verven

Nooit meer uw mascara vergeten

Een behandeling van ongeveer 30 minuten waarbij uw wimpers worden geverfd met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren.

Slechts €10,50Maak een afspraak

Wenkbrauwen verven

Voor ogen die extra opvallen

Een behandeling van ongeveer 30 minuten waarbij uw wenkbrauwen worden geverfd met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren.

Slechts €10,50Maak een afspraak

De voordelen van wimpers/wenkbrauwen verven

Wimpers verven of het verven van uw wenkbrauwen is ideaal als u zich er niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer u zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

Beauty Alive is hét adres in Groningen voor het verven van uw wimpers en wenkbrauwen!

Een verf behandeling bij Beauty Alive

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw wensen maar duurt doorgaans 30 minuten. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Uiteraard zorgt de schoonheidsspecialiste ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is. Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is niet schadelijk voor uw ogen.

Het is raadzaam om uw mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, gezien het feit dat de wimper haren dan optimaal geverfd kunnen worden.

schoonheidsbehandelingen beauty salon Groningen

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden professionele behandelingen en goed advies. Onze schoonheidsspecialiste stemt elke behandeling af op uw huid.

schoonheidsproducten beauty salon Groningen

Schoonheidsproducten

Wij werken met huidvriendelijke parafine-vrije producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Schoonheidssalon Groningen Centrum Beauty Alive

Schoonheidssalon

Bij ons bent u geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient. Optimaal ontspannen in een heerlijke omgeving.

Maak direct online een afspraak!