/Schoonheidsspecialiste Beauty Alive
Schoonheidsspecialiste Beauty Alive2019-01-11T09:36:26+00:00

De schoonheidsspecialiste van Beauty Alive

De schoonheidsspecialiste en eigenares van Beauty Alive is Alicia Verlaan (30). Alicia is een gedreven onderneemster en is altijd bezig met en werkt hard aan het vertegenwoordigen en onderhouden van haar eigen schoonheidssalon in Groningen. Naast jarenlange ervaring binnen de beauty branche, beschikt Alicia ook over de nodige diploma’s en opleidings-certificaten.

Over Alicia Verlaan

Opleidingen en diploma’s

Alicia is gediplomeerd bij een aantal welbekende en erkende instanties en beschikt over het internationale Cidesco diploma en het diploma van het De Vries-Kok instituut voor all-round schoonheidsspecialisten. Mede door deze erkende en grote namen in haar opleidingstraject onderscheid ze zichzelf van andere schoonheidsspecialisten in Groningen.

Overtuigd?Maak een afspraak

Aanpak en behandelingen

Professioneel en positief

Door haar vrolijke aanpak en enthousiaste houding is Alicia de ideale schoonheidsspecialiste die in staat is om u te voorzien van een complete totaal behandeling. Naast professionele behandelingen kunt u ook bij haar rekenen op betrouwbaar advies op het gebied van huid- en lichaamsverzorging. Daarnaast bieden behandelingen als massages een heerlijk rustmoment in uw drukke dag.

Nieuwsgierig?Maak een afspraak

Wat doet een schoonheidsspecialiste?

Een schoonheidsspecialiste is specifiek opgeleid op het gebied van huid- en uiterlijke verzorging. Een schoonheidsspecialiste voert niet alleen behandelingen uit, maar kan u ook adviseren over de verzorging van uw huid en advies geven over de producten die goed bij deze passen. Veel mensen gaan elke zes weken naar de schoonheidssalon.

Daarnaast is een schoonheidsspecialiste de juiste persoon voor het raadplegen van een professional op het gebied van huidaandoeningen en andere vragen. Een schoonheidsspecialiste zal bij het zien van verdachte indicaties op de huid uw doorsturen naar een arts of huidarts om het te laten onderzoeken.

Hiermee zijn schoonheidsspecialisten de voorste linie als het aankomt op het vroeg vinden van mogelijk schadelijke huidaandoeningen. In het geval van aandoeningen als acne of buitengewone droge huid kan een schoonheidsspecialiste vaak zelf iets doen. Wanneer dit niet het geval is kan deze u doorverwijzen naar de juiste specialist of arts.

Een bezoek aan een schoonheidssalon kan om verschillende redenen. Om dit tegemoet te komen biedt Beauty Alive diverse behandelingen waar u uit kunt kiezen. Daarnaast kan een schoonheidsspecialiste ook advies geven welke verzorging en behandelingen het beste bij u passen.

Gezichtsbehandelingen

Aansluitend op uw huidtype kan een schoonheidsspecialiste een gezichtsbehandeling voor u samenstellen, die de ideale reiniging en voedende producten bevat om het gezicht te verzorgen. Daarnaast kunt u diverse modules en producten selecteren om uw gezicht de verzorging te geven die het nodig heeft.

Epileren en harsen

Het verwijderen van haar op zowel gezicht als lichaam is vaak cosmetisch van aard. Epileren gebeurt doorgaans met een pincet waarbij haartjes worden verwijderd om de wenkbrauwen hun fraaie vorm te geven.

Bij het verwijderen van lichaamshaar beter bekend als harsen wordt er wax aangebracht op de gewenste plek, waarna er een lapje katoen wordt gebruikt om het haar in één ruk te verwijderen.

Iedere schoonheidsspecialiste hanteert een andere aanpak en stelt haar behandelingen samen met andere onderdelen. Hierom is het kiezen van de juiste schoonheidsspecialiste en salon een persoonlijke keuze.

Sinds januari 2014 is Alicia Verlaan ook de trotse eigenaresse van haar eigen webshop.

schoonheidsbehandelingen beauty salon Groningen

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden professionele behandelingen en goed advies. Onze schoonheidsspecialiste stemt elke behandeling af op uw huid.

schoonheidsproducten beauty salon Groningen

Schoonheidsproducten

Wij werken met huidvriendelijke parafine-vrije producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Schoonheidssalon Groningen Centrum Beauty Alive

Schoonheidssalon

Bij ons bent u geen nummertje en krijgt u de aandacht die u verdient. Optimaal ontspannen in een heerlijke omgeving.

Maak direct online een afspraak!

Let op! Vanaf 1 juli zitten wij met onze vernieuwde salon aan de Steentilstraat 6 in Groningen!

Maak een afspraak