Veel vrouwen en meiden zitten met hetzelfde probleem; nagelproducten zijn erg duur. Ze gaan opzoek naar allerlei oplossingen om zo min mogelijk geld uit te geven aan de nagelproducten. Hieronder wordt uitgelegd welke oplossingen de vrouwen op dit moment gebruiken en vervolgens een aantal tips of mogelijkheden die tot betere resultaten zullen leiden.

Huidige oplossingen

Een groot deel van de vrouwen zegt te willen besparen op nagelproducten. De meeste hiervan doen dit door hun nagellak te verdunnen met nagellak remover. Zo kunnen ze met minder nagellak toch evenveel nagels lakken. Echter gaat de kwaliteit van de nagellak hierdoor erg achteruit. De nagellak gaat veel minder lang mee en zal na korte tijd al loslaten. Zo ontstaan er onbedekte stukken op de nagels en blijven er op sommige delen van de nagel lakresten zitten. Je kunt dan misschien wel minder nagellak gebruikt hebben maar uiteindelijk zul je er ook minder lang mee kunnen doen en zul je er dus uiteindelijk niet zoveel mee opschieten. Daarnaast wil je natuurlijk niet met ‘half-gelakte nagels’ over straat lopen.

Betere oplossingen

Wat veel vrouwen vergeten is dat je ook gemakkelijk op een andere manier aan goedkope nagelproducten kunt komen. Je kunt via internet bij verschillende nagelgroothandels nagelproducten kopen tegen lage prijzen. Het betekent wel dat je de producten meer dan 1 keer in huis hebt, maar dit is op de lange termijn geen probleem. Uiteindelijk zul je de producten toch gebruiken en heb je hier minder voor betaald. Mocht je het toch een probleem vinden kun je ook nog samen met vriendinnen tegelijk bestellen en de producten later opdelen. Dit bespaart je geld en de moeite om je nagellak te verdunnen met remover producten waar je uiteindelijk weinig resultaat mee zult behalen.