Met gepaste trots kunnen wij melden dat schoonheidssalon Beauty Alive dit jaar de winnaar is geworden van de titel “Extenso salon van het jaar 2013″.

Al een paar weken was het erg spannend, en hebben we er uiteraard alles aan gedaan om deze geweldige titel van onze landelijke leverancier in de wacht te slepen. Vorig jaar veroverde Beauty Alive de 2e plek, en dit jaar wisten we de eerste prijs te behalen!

Hiermee bleek Beauty Alive dit jaar de beste salon op het gebied van een aantal criteria, van de ruim 300 Extenso Skincare salons in Nederland.

De prijzen

Hier was het hem allemaal om te doen. Naast een geweldig pakket met leuke cadeaus waaronder een waardecheque van €500 euro en een bos bloemen, verkreeg Beauty Alive een mooi ingelijste oorkonde voor aan de muur met de uiteraard felbegeerde titel.

De lijst heeft een mooi plekje gekregen in de salon, en iedereen is uiteraard van harte welkom om hem van dichtbij te komen bekijken.

De concurrentie

Graag maken we ook even gebruik van de mogelijkheid om de concurrentes te feliciteren! Op de tweede plek eindigde Simone Duijvestijn van schoonheidssalon Pure Perfection, en de derde plaats ging naar Marianne Veenstra van schoonheidssalon Marianne.

Jullie ook van harte gefeliciteerd met het behalen van dit geweldige resultaat!

Beauty Alive deel en win Facebook actie

Ondanks dat we niet konden voorspellen wie er ging winnen, hield Beauty Alive wederom een leuke deel & win actie op Facebook, ter ere van de nominatie voor de “salon van het jaar” verkiezing. De winnares van de Golden Glow Treatment (t.w.v. €59,50) is geworden: Jolanda Oost.

De Golden Glow Treatment is een verwarmende gelaatsbehandeling waarbij u in de watten wordt gelegd! Tijdens deze treatment wordt extra aandacht besteed aan de delicate huid van hals en decolleté. Na afloop ontvangt u de Golden Glow Giftset met hierin de nieuwe en speciaal voor deze Treatment ontwikkelde Golden Glow Cream. Deze cream verzorgt het decolleté en biedt een subtiele glans. Zo kunt u ook thuis genieten van exclusieve luxe en een stralende huid!

Bedankt

Beauty Alive wil graag iedereen bedanken voor de ontzettend enthousiaste reacties en support. Zonder haar trouwe klantenkring en de steun van het Extenso salon team hadden we het niet kunnen doen!

Wil jij nou ook kans maken op leuke prijzen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan Beauty Alive via Facebook en Twitter!